Til rotterne, til kragerne…

rat-playing-musical-instruments-6
Med Peter Sommer’s mest støjende album ‘Til Rotterne, Til Kragerne, Til Hundene’ som inspiration – er her 3 bud på rotter, der er spiselige!
Det med rotter og mennesker har aldrig været en rigtig god kombi. At kaste med rotter mod fodboldspillere, er noget af det mest akavet og ulækre jeg længe har set.
Men kombinerer du musik med rotter, så er her lidt fra det firbenede bakteriebefængte dyrerige, du roligt kan sætte tænderne i.

THE BOOMTOWN RATS.
Det legendariske irske rockband, med Bob Geldorf i front – manden der senere stod i spidsen for Live-AID. De blev til i en del af Dublin-scenen, der i samme årrække også lagde underlag til U2 og hvor det meste af verden igennem 70’erne kunne synge med på Thin Lizzy’s version af ‘Whiskey In The Jar’ og ‘Boys are back in Town’
Der blev kastet rotter på en mandag – for langt de fleste, ikke den bedste dag.

DUNE RATS
Stablet op på piller af Nirvana og Green Day, med langt hård under deres kasketter og et liv i den ubekymrede siden af vejen, fyrer Dune Rats op under den korte og aggressive rock fra Brisbane, Australien.
De udsendte albummet ‘The Kids will Know it’s Bullshit’ i starten af året, på selskabet RATbag, der også har Toxic Kid, Molly og RAT boy på deres roster.

THE HOT RATS
To af de bærende medlemmer fra Supergrass, Gaz Coombes og Danny Goffey, dannede det skramlende coverband, The Hot Rats – opkaldt efter Frank Zappa’s andet soloalbum. De tog Beastie Boys, Velvet Underground, David Bowie, Roxy Music, Gang of Four og mange andre under kærlig behandling – med denne lille perle – The Cure’s ‘Lovecats’. Albummet hedder ‘Turn Ons’ og udkom i 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s