Støj! Sway! Spot!

jesus_and_mary_chain-777x512
Jesus And Mary Chain

Torsdag d. 4. maj, har min gode ven Henrik Aagaard og jeg, fået en lille lomme på Sway i Aarhus og vil fylde den med sprøde toner fra den støjende rock.
Sway ligger under broen i midten af Aarhus og er en uformel skøn lille perle af en rockklub, hvor du kommer som du er og går igen, nogle timer senere, godt lakket til. Sådan har mine besøg dér i alle fald, altid været.

Det er et stykke tid siden, at jeg sidst har vendt en plade på et DJ-set – og selve betegnelsen ‘vende plader’ er noget misvisende. Jeg gad så godt, at have tasken fyldt med vinyler, 7″‘ere, 10″‘ere og album – men klaveret spiller nu engang sådan, at det bliver et USB-stick, der lister sig til at være den musikalske lagerplads.

Traams-2.jpg
TRAAMS

Men det skal ikke forhindre hverken Henrik og jeg, i at give et par timer fyldt med den gode tåkiggende rock, med korrifæ-navne som Jesus And Mary Chain og My Bloody Valentine – og mon ikke der også bliver plads til Metz, Eagulls, TRAAMS og mange andre.
I det øjeblik, du tænker at der er noget vi skal spille – så smid en besked – og kig da endelig forbi – du kan bruge det, som en opvarmning til Spot Festivalen.

 

sway.jpg

Læs også denne anbefaling! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s