Boundaries – ‘Flowers’. Weekendens bedste sang

Boundaries-slider_medium.jpg

Weekendens bedste sang finder jeg hos SPOT aktuelle Boundaries. En københavnsk kvartet, som spillede en glimrende koncert på den lave scene i det mørke lokale på TAPE, og præsenterer en støjende postrock, med hilsener til New Order, Bloody Valentine, Mary Chain og alle de andre.

Ergo – intet absolut nyt under solen dér – men det er heller ikke altid sådan det skal være. Der behøver ikke at være det forkromede koncept eller den mest geniale nye detalje i en synth, før musikken kan rykke – og når jeg vælger Boundaries med nummeret ’Flowers’, er det slet og ret fordi, den sang stod ud ved deres koncert.

Du kender det måske nok – når du kommer hjem fra en koncert med et band, som du måske aldrig har hørt før – men genhører en af deres sange, og ikke bare husker den fra koncerten, men pludselig spontant kan nynne med på den. Så er der noget der fortæller, at bandet har ramt et eller andet.

Jeg har tidligere spillet Boundaries med sangen ’Composure’, som med sit solide groove stille og roligt kravler ind på livet af en. ’Flowers’ gør det samme, men har nu det ekstra lag på – i min verden – at jeg kan huske støjen og bandets live performance, som giver ’Flowers’ mer-værdi for mig. Sangens melodi står meget stærkere på indspilningen end live udgaven, men jeg kan lide begge dele. Til koncerten på TAPE, skinnede melodien igennem støjen, og jeg nyder kontrasten af det nærmest brutale dække, der er over en fin melodi.

I weekenden sætter jeg også lidt fokus på den nye lille festival AVERNAX, der blandt andet har Gents, Fribytterdrømme og Niels Skousen på plakaten, og som bliver lavet af en flok eksil-fynboer, der gerne vil hive storbyfolket ud på en ø i et par dage, for at drikke, spise og høre fed musik.
Yderligere fortæller jeg sikkert lidt om de øvrige oplevelser på SPOT 2017, som foregik i forgangne weekend i Aarhus.

Weekend med Carsten Holm sender i denne uge lørdag og søndag kl. 10-12 på P6 BEAT

hvemervi-1.jpg
Strandhygge på Avernakø – napset fra Avernax.dk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s