KIASMOS – ‘Blurred’. (weekendens bedste sang)

kiasmosnew
Kiasmos (PR-billede)

Du kender det – hamsterhjulet! Det evindelige konstante tråd, for at få hjulet til at rulle – et vedblivende tempo, som visse synes er ulidelig udmattende.

Men du kender også det, at når du sætter den rigtige musik til denne lettere motionerende øvelse, så tænker du ikke over, at du er havnet dér!
Med andre ord – ferien er ved at være ovre i denne del af musiklandet, og har været klar til at tørne ud i sensommeren og efterårets udgave af Weekend med CH – siden sidste weekend.

qotsa
Menuen for denne kommende weekend, bliver med en stor del rock på programmet – med den aktuelle Queens of the Stone Age-skive ‘Villains’, som udkommer fredag. En fredag hvor der også er de øvrige ritualer – snakken med Björn fra Badstuerock, koncertoverblik og en lille quiz, hvor der er en mul’pos’ på højkant.

Lørdag får jeg selskab af Kasper Madsen på telefonen. Kasper er formand for Gutter Island – og dermed formand for en samling af landets sejeste mænd og kvinder, der hvert andet år, får banket en af nordens mest ølkonsumerende, højtråbende og kærlige festivaler på benene syd for Vordingborg. Men i den periode, hvor Gutter Island har pakket deres telte, ølboder og pølser lavet på Fernet Branca væk, står de stadig for at servere skrålende rockmusik til folket.

R3V0dGVyIG55dCBnaW1sZSBkaw_646x272

Vi sætter fokus på Gutter City Festivalen, som foregår midt i Roskilde by i næstkommende weekend, og som har Flamin’ Groovies på plakaten – et band, der siges at være en af forløberne til punkrocken tilbage fra 1965, men som ikke har smidt en plade på gaden siden 1979. Det laver de dog om på i slutningen af september, men kan træffes inden, på Gutter City.

Søndag er der dømt vanlig ro til sjælen – og næsten ikke et nummer på over 69 slag i minuttet.

Weekendens bedste sang, er en blid, vamset og yndig instrumental perle, fra to islandske fyrer i dueon Kiasmos. Olafur Arnalds og Janus Rasmussen fejrer i år 10 år sammen som duo, hvor de har præsenteret det kræsne øre for blød og stilrent techno, med Arnalds mange fine klaver-evner. Det er forløberen for et album, der er ude i oktober.

R-510157-1428896630-1029.jpeg

Ugens glemte album er Queens of the Stone Age-aktuelle ‘Queens of the Stone Age’ – debutalbummet fra slut 90’erne. Støvet, stenet og alligevel med et standhaftigt lille kækt dansefeel over sig.

Så vi høres forhåbentlig. Og lad høre fra dig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s