St. Vincent – ‘Los Angeless’

Weekendens Bedste Sang

VF-StVincent-Masseduction-B1.jpg

Annie Clark laver musik under navnet St. Vincent – og brød igennem lydmuren i 2014 med albummet ‘St. Vincent’. Til oktober er hun klar med en efterfølger, der for fans er længe ventet, og får titlen ‘Masseduction’ – som bliver et album om magt, sex, forhold og død – altså meget af det, der gør at vi som mennesker går i flæsket på hinanden, på alle mulige måder.

Tidligere på sommeren udsendte St. Vincent en underspillet popperle, ‘New York’, som første single – på denne anden single er der skruet op for trommemaskinen, det store omkvæd og en tekst om hendes liv. ‘Du kan ikke fakta-tjekke det, men hvis du vil vide noget om mit liv, så lyt til denne plade’, har hun sagt om albummet ‘Masseduction’. St. Vincent tager på turne fra oktober – men kommer ikke forbi DK i denne omgang.

Og ellers er der masser på programmet i denne uges udgave af ‘Weekend med CH’.

15625499_1386326164734462_3029550642176720896_n
Verdens Bedste Björn, fra Badstuerock. Fanget under ‘Jul i den gamle Badstue’ – udsendelse fra december 2016

Fredag: Verdens Bedste Björn fra Badstuerock, koncertoverblik og quiz. Nye sange med danske D/Troit og Paper Tigers og i det hele taget en rundtur i de nye skivers verden – tilsat den sprøde fredags stemning.

Lørdag: John Fogde, talsmand for Northside Festival, kommer forbi med en stak skiver, han lytter til og han deler festivaloplevelser, som en anden rejsende onkel Tom – for festivaler er noget han kan lide!
P6 BEAT lytter Frederik, fortæller lidt om det album, han synes er svært overset og glemt – Kashmir’s ‘No Balance Palace.

FullSizeRender (2).jpg
John Fogde fra Northside i stilet dress – jeg repræsenterende ‘Baest’

Søndag: Tager tempoet ud af ugens heftige flow på radioen, og spreder rolige toner ud af højtalerne. Forvent stilhed og slowcore-to-the-bone og ny single fra Warhaus – ‘Mad World’

0010446468_10.jpg
Maarten Devoldere fra Warhaus

Weekend med Carsten Holm, fredag, lørdag, søndag kl. 10-12 – på P6 BEAT.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s