Liima – ‘1982’

Weekendens bedste sang.

Jeg sad forleden aften og snakkede i privaten om Liima – mindedes gode oplevelser med dem i Tallinn og på det snart re-lokerede Jazzhouse i Kbh – og tænkte på hvornår der dukkede nyt materiale op med dem.
Dagen efter – bang! Ny single, nyheden om en turne med Grizzly Bear og et album på vej! 

Singlen ‘1982’ fortsætter den melodiøse og melankolske stil, der hviler over de tre Efterklang medlemmer det finske trommemand.

Den er stille og direkte på en underfundig facon – små antydninger af Liima’s lyst til at eksperimentere i lyd billedet og et fast tag om en god melodi! Stærkt gået – og videoen er en rejse tilbage til ’82 – med computer teknologiens første spæde arcade grafik.


Marteen Devoldere og skægaben!

Oh! Warhaus! Tung og mørkt som Belgisk chokolade – og bandet kom fra Belgien i sidste weekend, for at spille tre koncerter i DK.

En af dem var på Radar i Aarhus – jeg fangede Maarten Devoldere for en kort kommentar – og han anbefaler tre tracks til en søvnig søndag!


Beth Ditto i farver og med i quiz!!! Billede af Mary McCartney.

Weekend med CH denne weekend:

Fredag: Björn Lydén – verdens bedste af slagsen – fra Badstuerock. Quiz, hvor du ud over en mulepose også kan vinde koncertbilletter til BETH DITTO i Vega, Kbh, d 20. September. Du får også et koncertoverblik, og jeg åbner en kasse med vinyler og smider dem ud over kummefryseren!
Lørdag: Nyd P6 BEAT elsker med Foo Fighters. Loverboys er Anders Bøtter og Michael Gonzales.
Søndag: Warhaus – what rocks the Warhaus on a lazy Sunday! Maarten Devoldere vælger sangene – og vi tager det generelt helt roligt!
Fredag og søndag kl. 10-12 på P6 BEAT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s