To år med et echo

76751806_406677813333487_672227025376772096_o

Da jeg flyttede til Aarhus i 2016 opdagede jeg flere sider af det musikliv, som jeg allerede kendte til på langdistancen. Lydstudier, artister og personligheder i miljøet, som alt sammen udgør en stærk samlet enhed på musikscenen i Danmark – med udspring i Aarhus.

Min kammerat Torsten Cubel og jeg, blev enige om at starte en god gammeldags hjemmeside, hvor fokus kun skulle være musikken i Aarhus. Efter mange lange aftener og nætter, kom vi frem til det, der er endt som Aarhus Echo. Et hjemsted for musikken i Aarhus, som rummer det gamle, det gemte, det glemte, det aktuelle, det der kommer og ikke mindst alle de mennesker, der er med til at tegne musiklivet i Danmarks næststørste by.

Gurli Octavia 2019
Gurli Octavia spiller akustiske sange og fortæller om hvad Aarhus betyder for hende.

Vi har nu udgivet historier – primært hver mandag, onsdag og fredag, i to år! Det fejrer vi naturligvis! De gode folk fra HeadQuarters lægger lokaler til. Zar Paulo spiller op til tempofyldt rockfest og Gurli Octavia spiller akustiske sange, med et par ord om hvad Aarhus betyder for hende som menneske og musiker.

Noget af det, der er med til at holde Aarhus Echo ovenvande, er den lyst og glæde der er fra musikscenen i Aarhus, til at dele, fortælle og sprede det gode budskab. Der dukker vilde historier op og vi har hele tiden snuden i sporet på mange af de nye projekter, der dukker frem fra en skurvogn eller i et veludrustet indspilningsstudie. Det er vi taknemmelige for!

Zar Paulo
Zar Paulo spiller skarpe sange til Aarhus Echos to års fødselsdagsfest

Men det, som Torsten og jeg synes er det aller vigtigste – det er alle de frivillige skribenter, der øvede eller meget uprøvede, kaster sig ud i at formidle alle slags historier – på lyd, i billeder eller på skrift. Igennem de sidste par år, har vi haft et godt stærkt hold af studerende, musikere, færdiguddannede og mange andre typer, der er kommet forbi vores kontor hver onsdag – og leverer til Aarhus Echo flere gange om året.

Det er imponerende på alle måder – også at kunne være med til at give lidt erfaringer videre, fra den tid jeg har arbejdet med radio og musik.

Så kom med – der er åbent på HeadQuaters fra kl. 19 på lørdag. Du får god musik og helt sikkert en krammer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s